ÉRVÉNYESSÉGÉNEK MEGHOSSZABBÍTÁSA

A jelenlegi versenyzési engedély kártyák 2019. 06. 30-án érvényüket vesztik.A játékengedélyek érvényességének meghosszabbításával kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adjuk:

  • A játékengedélyek érvényességének meghosszabbítására 2019. július 1-jével kezdődően kerül sor. A versenyengedélyek érvényessége 2 évre fog szólni, azaz 2021. 06. 30-ig.
  • Az elmúlt ciklustól eltérően plasztik kártya alapú játékengedélyek kiadására nem kerül sor, a nyilvántartás kizárólag elektronikus úton történik.
  • Azoknak a játékosoknak, akik korábbi egyesületüknél folytatják a versenyzést, a játékengedély érvényességének meghosszabbításához az egyesületnek „VERSENYENGEDÉLY-KÉRŐLAP”-ot kell küldenie.
  • Azoknak a játékosoknak, akik másik egyesületnél folytatják, „ÁTIGAZOLÁSI LAP”-ot kell az egyesületnek küldenie. A nyomtatványok letölthetőek a MOATSZ honlapjáról, a „letöltések” menüpontból. A kitöltött nyomtatványokat az egyesület összegyűjtve küldje el e-mailen (Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.) vagy postán a MOATSZ címére (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.)
  • A versenyengedély érvényességének meghosszabbításához (az előzőek alapján) vagy nyilvántartásba vétel eljárási- vagy átigazolás eljárási díjat kell fizetni. (Az eljárási díjak összege nem változik.) A fizetendő eljárási díjakról átutalásos számlát kap az egyesület. Amennyiben az egyesület neve, székhelye, ügyintéző elérhetősége változott, úgy kérjük elküldeni a változásról szóló dokumentumokat is.
Real time web analytics, Heat map tracking