MAGYARORSZÁG rendezi a 2017. november 25-26-án a KOPOGÓS EURÓPA-BAJNOKSÁGOT! :)

Abban a megtiszteltetésben részesültünk, hogy idén mi rendezhetjük meg első alkalommal az angol szervezet által életre hívott Kopogós Európa-bajnokságot, ami egyben egy világbajnoki selejtező is - négy helyet biztosít - a 2018-as londoni világbajnokságra. Bevált csapaton ne változtass, ezért a szervezésben most is Urbán Gergely, Szép Gábor és én veszünk részt!

A verseny két napos lesz és az Ormai László Asztalitenisz-csarnokban (Statisztika) rendezzük meg. Lehet indulni egyéni és páros számban is.

Csak az egyéni szám ad kvalifikációt! Szombaton párosok és egyéni csoportok, vasárnap délelőtt főtábla egyenes kieséssel a legjobb 8-ig és utána...

Szervezés alatt áll, hogy terveink szerint vasárnap délután a legjobb 8-tól a verseny Budapest valamelyik elegáns szórakozóhelyén folytatódna, ahol mindenki 'BULI HANGULATBAN' élvezhetné a legjobbak összecsapásait!

A nevezéseket a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. email címre küldjétek.

A nevezési díj előre átutalás esetén:

  • Egyéni szám: 6,000 Ft/fő
  • Páros szám: 1,500 Ft/fő

A nevezési díj befizetése a verseny napján a helyszínen készpénzben:

  • Egyéni szám: 9,000 Ft/fő
  • Páros szám: 3,000 Ft/fő

Nevezési határidő: 2017. november 20. hétfő éjfél!

Ezen felül lehet rendelni egyen kopogós ütőket, melyeknek az ára 5,000 Ft/db.

Nevezés esetén, kérlek írjátok meg, hogy előre utalással, vagy a helyszínen szeretnétek befizetni a nevezési díjat. Amennyiben utalnátok, válasz email-ben küldöm az utaláshoz szükséges adatokat. A számla kiállításához fontos megadnotok a nevezésnél a nevet és a címet, ahova a számlát küldjük! Szállást a Hotel Papillonban*** tudunk biztosítani, mely pár perc sétára van a teremtől. Részleteket szintén emailben meg tudjuk beszélni azzal, aki szeretne szállást foglalni az EB idejére.

Sportbaráti üdvözlettel, Fazekas Péter

Real time web analytics, Heat map tracking