Szeretettel meghívunk Dunaharaszti utánpótlás versenyére minden megyei sportegyesületet és szakosztályt!

A verseny azon fiatalokat érinti, akik még nem vettek részt ranglista versenyeken.

A verseny célja: versenylehetőség biztosítása olyan kezdő és haladó szintű utánpótlás korú sportolók számára, akik szívesen összemérnék tudásukat hasonló korú és tudásszintű társaikkal.

A verseny helye: 2330 Dunaharaszti, Rákóczi u. 28. (II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornaterme)

A verseny ideje: 2017. április 1. (szombat) 10:00 óra

A verseny rendezője: Dunaharaszti MTK Asztalitenisz szakosztálya

Résztvevők: olyan amatőr és hobbi sportolók, akik, ha rendelkeznek is MOATSZ által kiadott játékengedéllyel, még nem vettek részt ranglista versenyeken, a nevezésük időben beérkezik, és a nevezési díjat a helyszínen befizetik.

Nevezés: A nevezések beérkezésének határideje: 2017. március 30. (csütörtök) 24:00 óra. A nevezéseket kizárólag elektronikus úton (e-mail), az Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. címre küldve fogadjuk el. Helyszíni nevezés csak abban az esetben lehetséges, ha az előzetesen nevezett versenyző helyett más érkezik ugyanattól a szakosztálytól. A határidőn túl érkező nevezéseket figyelmen kívül hagyjuk.

Nevezési díj: valamennyi versenyszámban 1.000,- Ft/fő

Versenyszámok:

 • 2007-ben és később született fiúk és lányok
 • 2006-ban született fiúk és lányok
 • 2005-ben született fiúk és lányok
 • 2004-ben született fiúk és lányok
 • 2002-2003-ban született fiúk és lányok
 • 2000-2001-ben született fiúk és lányok

A verseny lebonyolítása: A versenyszámok csoportos rendszerben kerülnek lebonyolításra. A csoportok első és második helyezettjei jutnak a főtáblára, ahol a verseny kieséses rendszerben folytatódik. A létszámtól függően a mérkőzések kettő vagy három nyert szettig tartanak. A harmadik helyért nem kell játszani.
Amennyiben az adott versenyszámban ötnél kevesebb nevezés történik, a helyezések eldöntése a csoportmérkőzéseken elért eredmény alapján történik. Ebben az esetben csak egy harmadik helyezés kerül kiosztásra.

A versenyszámok nemenkénti bontására csak abban az esetben van lehetőség, ha legalább 4 fiú és 4 lány nevezés érkezik az adott korosztályban.

Díjazás: Az első három helyezett érem díjazásban részesül

Egyebek:

 • Egy versenyző csak két versenyszámban indulhat.
 • A mérkőzések 6 db Stiga Expert Roller beltéri, kék, ITTF engedélyes asztalon, Donic edzőlabdákkal folynak.
 • Az öltözőkben hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget.
 • A versenyen minden résztvevő saját felelősségére vesz részt, a mérkőzéseken történő sérülésekért, anyagi károkért a szervezők felelősséget nem vállalnak.
 • Valamennyi itt nem szabályozott kérdésben a MOATSZ. verseny és játékszabályai és rendelkezései az irányadók.

További információért forduljanak Török Zoltánhoz a 30/4050014 -es telefonszámon, vagy az Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mail címen.

Dunaharaszti, 2017. március 12.

Real time web analytics, Heat map tracking