Kedves Sporttársak!

Korábban rendszeresen tájékoztattunk benneteket arról a folyamatról ami a Törvényszéki bejegyzésünkről, annak jogerőre emelkedéséről, az adószám megkéréséről, egyszóval a Szövetségünk aktualizálásáról szólt.

Örömmel jelenthetem, hogy minden folyamat eredményesen lezárult, megnyithattuk az önálló bankszámlánkat és gondoskodhattunk a 2016-17-es szezonra vonatkozó tagdíjak és nevezési díjak kiszámlázásáról. A számlák a korábbi körlevélben jelzettek szerint, a megadott kapcsolattartó e-mail címére kerültek kiküldésre. Kérem ellenőrizzétek a mailboxokat!

Az új számlázási rendszerünkben látható az is, hogy a többség már megnyitotta és letöltötte a számáját, és vannak akik már ki is fizették a nevezési díjakat.
Külön is nagyon köszönöm azok jószándékát, aki megtehették, hogy már a fizetési határidő lejárta előtt is utaltak!

Szeretném azonban felhívni a figyelmet arra, hogy a számlát annak a szervezetnek kell kifizetnie akinek a nevére szól (benevezett egyesület), szóval egyéb írásos megállapodás hiányában más nem helyesen fizetheti ki, utalhatja át a számlán szereplő Vevő helyett az összeget (pl. magánszemély nem utalhat az egyesület helyett). Kérem szépen, hogy próbáljuk meg a legegyszerűbb utat járni, mert minden más megoldás csak elbonyolítja a helyzetet.

Nagyon szépen köszönöm!

Üdvözlettel:

Bartha Tibor
PMATSZ elnök

Real time web analytics, Heat map tracking