Kedves Sporttársak, Sportbarátok!

A héten megkezdődnek a 2020/2021-es bajnoki év őszi mérkőzései pest megyében is. Sokan nem először vágtok neki az aktuális bajnoki küzdelmeknek, mások talán most mutatkoznak be először a bajnokságban. Sporttársként, sportbarátként, akár ellenfélként is mindenkinek sportszerű, eredményes és sikeres bajnoki évet kívánok!

3500 feletti induló, hat nap küzdelem, 130 asztalon. Barátságok, visszatérések, örök emlék annak, aki részt vett! Igazán különleges esemény volt a BOK csarnokban bonyolított Veterán Európa-bajnokság, melyen a pest megyei sportolók kimagaslóan teljesítettek. Spengler Kriszta (Vecsés) egyéni ezüstöt szerzett, de Németh Károly (Csömör és Fradi) bronzérme a 40+ kategóriában -saját beszámolója szerint- élete egyik legjobb eredménye, a sokáig Szentendrén majd Gödöllőn játszó Baráth Kornél 65+-os páros aranya és Ackermann Erika (Budaörs) kiváló teljesítményéhez sem fér sok kétség! 

ÉRVÉNYESSÉGÉNEK MEGHOSSZABBÍTÁSA

MAGYARORSZÁG rendezi a 2017. november 25-26-án a KOPOGÓS EURÓPA-BAJNOKSÁGOT! :)

Abban a megtiszteltetésben részesültünk, hogy idén mi rendezhetjük meg első alkalommal az angol szervezet által életre hívott Kopogós Európa-bajnokságot, ami egyben egy világbajnoki selejtező is - négy helyet biztosít - a 2018-as londoni világbajnokságra. Bevált csapaton ne változtass, ezért a szervezésben most is Urbán Gergely, Szép Gábor és én veszünk részt!

A verseny két napos lesz és az Ormai László Asztalitenisz-csarnokban (Statisztika) rendezzük meg. Lehet indulni egyéni és páros számban is.

Kemény hetet zártak  az edzőtáborban a gyerekek. Minden reggel erőnléti edzéssel kezdődött. Majd utána az adogatás gyakorolták, és soklabdás gyakorlatokat végeztek, majd iskoláztak. Az ebéd előtt még egy kis erősítés volt. Étkezés után a csendes pihenőn kicsit szusszantak. Majd délután újult erővel újabb iskolázások, gyakorlatok következtek. Nagyon szépen dolgoztak a srácok egész héten, elképesztő munkát végeztek.

Ma egy házi bajnoksággal záródott a PMATSZ utánpótlás edzőtábora. A kicsik és a nagyok külön versenyeztek. A kicsik 4 nyert szettes meccseket játszottak, mindenki mindenki ellen. A nagyok 2 csportban mérték össze tudásukat, majd a 2 csoport első 3 helyezettje került a felsőházba, a 4. és az 5. az alsóházba. Nagyon szép mérkőzéseket láthattunk. Sportszerűen küzdöttek a fiúk.

A mai napon kezdetét vette a Pest Megyei Asztalitenisz utánpótlás edzőtábora. A táborban 18 pest megyei fiatal vesz részt, 6 megyei csapatból, 4 szakember támogatásával. A szállást a Gödöllői Szent István Egyetem kollégiumában szerveztük meg, 2 ágyas szobákban. A hét programja néhány pontban:

  • Étkezések: Reggeli a kollégium tőszomszédságában lévő Alma Máter étteremben (7:30), 2 fogásos ebéd (12:00) a tábor helyszínén, meleg vacsora (18:30) pedig a kollégiumban
  • A gyermekek felügyeletét hétfőtől szerdáig Fodor Árpi, csütörtök, péntek pedig Gergye Zoli látja el. Az edzéseket vezetik: Fodor Árpád, Gergye Zoltán, Monostori Péter, Balla Orsolya
  • Napi edzésprogram: 9-12 erőnléti edzés és szakmai rész;  12:00-1347 ebéd és csendes pihenő 13:45-16 szakmai rész és erőnléti edzés
  • Egyéb: Szerda délután meglátogatjuk a gödöllői strandot, pénteken pedig házi bajnokságot rendezünk

11:20:04Tisztelt Sporttársak!

2017. 07. 01-től Balla Orsolya titkárként segíti a Pest megyei Asztalitenisz Szövetség munkáját.

Feladatai közé tartozik majd a sorsoláskészítés, az eredmények követése és a data.moatsz oldal által kínált adminisztráció elvégzése, webes tartalmaink menedzselése. 

2017 05. 26-án megtartottuk a Pest Megyei Asztalitenisz Szövetség idei küldöttgyűlését. A közgyűlés kiemelt napirendi pontjaként megköszöntük három kiváló sportember évtizedes, nélkülözhetetlen munkáját. G. Bíró Albert (Cegléd), Molnár János (Vecsés) és Kovács Árpád (Szentendre) éveken át motorjai, megkerülhetetlen szereplői voltak a megyei asztalitenisz sportéletnek. Jani bácsi és Árpi bácsi személyesen is át tudta venni a kitüntetést, Berci bácsinak ezúton is gratulálunk.

Idén is Pest megyei helyszínen, a Csömöri Sportcsarnokban kerül megrendezésre a Decathlon Ligák Kupája. A június 17-18-i országos kvalifikációs verseny már tavaly is az év egyik legizgalmasabb DC-bajnoksága volt. Tavaly 100 csapat nevezett, szép megyei sikerekről számoltunk be. Idén is arra buzdítunk minden megyei csapatot, hogy induljatok, mert ennyire kiváló adottságokkal rendelkező országos versenyzési lehetőség ritkán adódik!
Nevezési határidő: Június 12.

A Pest Megyei Asztalitenisz Szövetség nyílt pályázatot hirdet edzőtábor szervezésére. Minden megyei helyszín pályázhat!

A megyei szövetség 200 EFt támogatást kínál megyei edzőtábor szervezésére augusztus hónapban!

Az elnökség nevében gratulálok minden érintettnek az utánpótlás nevelés területén végzett munkátokhoz. 

Jelentkezni: pmatsz2016(kukac)gmail.com

Tisztelt Csapatok, Vezetők!

Ahogy tavaly, úgy az idén is szeretnénk megrendezni a Pest Megyei TOP 10 egyéni bajnokságokat.

Ezúton várjuk azon csapatok jelentkezését akik mint rendező vállalják a 2017.06.25. időpontra tervezett lebonyolítást!

  • A PMATSZ biztosítja a díjakat illetve a labdát.
  • Versenyek: Pest Megye I/ A,I/B, I/C Észak és Dél ranglista szerint legjobbjai mérnék össze tudásukat.

Kérjük mielőbb jelentkezzetek, hogy a versenykiírást az indulók listájával közzé tudjuk tenni!

Köszönettel: Gergye Zoltán - PMATSZ Alelnök

Tisztelt Csapatvezetők, mb. MOATSZ főtitkár, FB elnök úr, Mandátumvizsgáló bizottság elnöke!

A csatolt meghívóban foglaltak szerint a közgyűlésünket összehívom.

Csatolom a mandátumok kiosztását és a meghatalmazásokhoz javasoltan alkalmazandó formanyomtatványt.

Kérem a bizottságokat, hogy szervezzék meg és végezzék el a feladataikat.

Tisztelettel:

Bartha Tibor PMATSZ elnök

 MEGHÍVÓ - MANDÁTUMKIOSZTÁS - MEGHATALMAZÁS-MINTA

Igazi, jó hangulatú amatőr utánpótlás-versenyt rendezett Dunaharaszti Asztalitenisz Szakosztálya. Az indulók száma mindenkinek meglepetés volt, ritkaságszámba megy, hogy ennyi fiatalt képes megmozgatni egy amatőr verseny. Reggel kilenctől este kilencig versenyeztek Dunaharaszti, Göd, Gödöllő, Kispest, Vác, Nagykőrős, Csengőd, Albertirsa, Szentendre, Szigetszentmiklós és még sok-sok település fiataljai.

Pest Megye I/C Észak és Dél bajnokságban szereplő játékosok számára rendeznek versenyt Csemőn!

Nevezési határidő: 2017.04.06.

Szeretettel meghívunk Dunaharaszti utánpótlás versenyére minden megyei sportegyesületet és szakosztályt!

A verseny azon fiatalokat érinti, akik még nem vettek részt ranglista versenyeken.

Tisztelt Sporttársak!

Pontosítottuk a júniusi megyei versenynaptárt!

  • Az idei IPOLY KUPA (Vámosmikola, kétnapos) 06.10-11-én lesz
  • A Megyei Tízek bajnokságokat Június 25-én tartjuk, hamarosan pályázatot is kiírunk a versenyek rendezésére!

 

2017. február 05-én került megrendezésre Cegléden Pest Megye újonc, serdülő asztalitenisz bajnoksága. Összesen 65 nevezés érkezett 3 korcsoportban. A legnépesebb "küldöttséggel" Dunaharaszti csapata érkezett, Kriszt Klaudia két érmet is hazavihetett, de -szokás szerint- jó sok érem maradt a házigazdáknál is. Sajnos még mindig lehet ok a panaszra, mert helyenként igencsak foghíjas volt a mezőny. Ám aki eljött, az remek körülmények között, sportszerű mérkőzéseken vehetett részt.

Kedves Sporttársak!

Korábban rendszeresen tájékoztattunk benneteket arról a folyamatról ami a Törvényszéki bejegyzésünkről, annak jogerőre emelkedéséről, az adószám megkéréséről, egyszóval a Szövetségünk aktualizálásáról szólt.

Örömmel jelenthetem, hogy minden folyamat eredményesen lezárult, megnyithattuk az önálló bankszámlánkat és gondoskodhattunk a 2016-17-es szezonra vonatkozó tagdíjak és nevezési díjak kiszámlázásáról. A számlák a korábbi körlevélben jelzettek szerint, a megadott kapcsolattartó e-mail címére kerültek kiküldésre. Kérem ellenőrizzétek a mailboxokat!

Real time web analytics, Heat map tracking