Ízig-vérig pingpongos bulin köszöntötte fel Klampár Tibor, Szentendre városa, a PMATSZ elnöksége, és sok-sok tanítványa, barátja, csapattársa Kovács Árpádot. Mindenki Árpi bácsiját tavaly tüntette ki szövetségünk, de a több mint három évtizedes munkát nem lehet elégszer megköszönni. A hamarosan 80 éves szakember ünneplésére egy városi amatőr szenior rendezvényen került sor, Klampi segítségével kívánt neki jó egészséget minden barátja, ismerőse.

Kedves Csapatvezetők, Edzők, Sportbarátok!

Úgy mint tavaly, az idén is megrendezésre kerül a Pest Megyei Asztalitenisz Szövetség utánpótlás edzőtábora. Az idén 2018. július 16. és 20. között lesz Szigetszentmiklóson.
16 gyerek számára van hely a táborban. A részvételi díj 16.500,- Ft/ fejenként. 9 gyermeket tudunk elhelyezni a szigetszentmiklósi szálláson, 7 ifjúnak lenne lehetősége bejárni a táborba.

Az idén azok a csapatokat, utánpótláskorú játékosokat (is) próbáljuk megcélozni ezzel az edzőtáborral, akik kimaradtak tavaly, illetve akik a régiós, összetartás edzéseken nem vesznek részt. 

Elkezdődött az első közös régiós edzőtábor, ahol 10 egyesületből összesen 20-26 újonc és serdülő korú fiatal készül egy héten keresztül a következő szezonra! A MOATSZ és a PMATSZ finanszírozásával indult programnak  Monostori Péter megyei szakmai vezetője. Az egy hetes tábor napi két komoly edzést, sok-sok gyakorlást kínál. Az első napon Lábai Miklós (Vác), Oroszki Viktor (Dunakeszi), Bachman Péter (Budaörs) segítette edzőként, edzőpartnerként a fiatalokat.

 Csapatvezetői értekezlet lesz az Ipoly Kupán

A Megyei Csapatbajnokságok éremosztása után csapatvezetői értekezletet fogunk tartani az Ipoly Kupán (Vámosmikolán) szombaton (2018.06.16.) 16 óra kezdettel.

 

Sportbaráti üdvözlettel:

a PMATSZ vezetősége

  Tisztelt Csapatok, Vezetők!

Ahogy tavaly, úgy az idén is szeretnénk megrendezni a Pest Megyei TOP 10 egyéni bajnokságokat.

Ezúton várjuk azon csapatok jelentkezését akik mint rendező vállalják a 2018.06.30. időpontra tervezett lebonyolítást!

  • A PMATSZ biztosítja a díjakat illetve a labdát.
  • Versenyek: Pest Megye I/A, I/B, I/C Észak és Dél ranglista szerint legjobbjai mérnék össze tudásukat.

Kérjük mielőbb jelentkezzetek, hogy a versenykiírást az indulók listájával közzé tudjuk tenni! Június 1.-ig kellene leadni a pályázatokat.

Köszönettel: Balla Orsolya - PMATSZ titkár

Tisztelt Tagszervezetek! 

Alulírott Bartha Tibor, mint a Pest Megyei Asztalitenisz Szövetség (nyilvántartási száma: Magyar Asztalitenisz Szövetség: 01-07-0000001, alszám: 1/14) Elnöke ezúton tisztelettel értesítem a Szövetség Tagjait, hogy a Pest Megyei Asztalitenisz Szövetség Elnöksége 

2018. június 07. napjának 10 órájára a Szövetség

RENDES KÜLDÖTTGYŰLÉSÉT

összehívja.

Előreláthatóan a következő időpontokban lesznek versenyek:

  • április 15.          Újonc régiós verseny (helyszín egyeztetés alatt) 
  • április 28.          Újonc,serdülő DC csapat verseny Gödöllő (2. forduló)
  • május 26.          Újonc,serdülő DC csapat verseny Vecsés (záró forduló) 
  • június 16-17.    Ipoly Kupa Ifi- Felnőtt DC és egyéni Vámosmikola
  • június 30. VÁLTOZÁS  Felnőtt TOP 10-ek (helyszínek egyeztetés alatt) 
PMATSZ vezetősége
 

Gödöllőn került megrendezésre az első közös régiós edzés, ahol 10 egyesületből hat edző és edzőpartner bevonásával összesen 24 újonc és serdülő korú fiatal kapott ízelítőt abból az új programból, melyet a MOATSZ és a PMATSZ finanszíroz. Fazekas Péter régióvezetése mellett Monostori Péter lesz a program szakmai vezetője. A két és fél órás edzés gimnasztikával kezdődött, soklabdás edzések és sok-sok gyakorlat mellett jutott a végén idő a nyújtásra is. Többnyire ez lesz a régiós edzések menetrendje. 

Idén is Pest megyei helyszínen, a Csömöri Sportcsarnokban kerül megrendezésre a Decathlon Ligák Kupája. A június 23-24-i országos kvalifikációs verseny már harmadik éve az év egyik legizgalmasabb DC-bajnoksága.
Idén is arra buzdítunk minden megyei csapatot, hogy induljatok, mert ennyire kiváló adottságokkal rendelkező országos versenyzési lehetőség ritkán adódik!

Karcagon került megrendezésre a Magyar Diáksport Szövetség és a MOATSZ együttműködésével a 2017/2018-as Diákolimpia országos döntője. Három napon keresztül versenyzett három korcsoportban sok-sok amatőr és "profi" versenyző. A helyi és körzeti versenyeket követően a megyei döntők győztesei juthattak el Karcagra. Ebben a tanévben 269 csapat és 3326 egyéni versenyző nevezett az országban, igen komoly eredményt ért el tehát már az is, aki a megyei döntőkre eljutott, az országos versenyen pedig a legjobbak mérkőzhettek egymással. A pest megyei fiatalok 14 versenyszámban képviselték iskolájukat, az "A" kategóriában induló igazolt fiatalok pedig szakosztályaik, edzőik, egyesületeik sportsikereit is gazdagították. Minden versenyző egy ajándékkal tért haza, a győztesek érem és oklevél díjazásban is részesültek, sokaknak pedig a felvételi pontszámhoz is segítséget jelenthet a kiváló sportteljesítmény. Ki kell emelni a bírói teljesítményt is. Nagyon komoly munkát végzett a versenybíróság is, Katona Csaba, Gulyás Vince és segítőik három napon keresztül reggeltől estig vezették a döntőket. 

Még 2017 decemberében rendezte a Pest megyei Diáksport Szövetség a 2017/2018-as Diákolimpiai megyei döntőjét. Szokás szerint a Nagykőrösi Arany János Általános iskola adott helyet a rendezvénynek. Az idei év újdonsága, hogy "amatőr és profi" kategóriákban is versenyeztek a már igazolt és a nem igazolt sportoló fiatalok. Sajnos a lányoknál két kategória is kimaradt, de így is hosszú volt a nap. A győztesek a február 16-18-ig megrendezésre kerülő országos döntőben, Karcagon képviselik majd Pest megyét, szurkoljunk nekik! 

Hol: Ipolytölgyes Kossuth u. 32. Szent Erzsébet otthon tornacsarnoka

Mikor: 2018.02.11. 09:00

Mi: Jótékonysági verseny a Szent Erzsébet Ápolási és Gondozási Otthon megsegítésére

Nevezési díj: 2000 Ft, mely adományként az Otthon gondozottainak ellátására fordul

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége a 143./2017 számú elnökségi határozatában elfogadta a 2018. első féléves versenynaptárat. (5 igen, 1 nem, 0 tartózkodás)

A versenynaptár folyamatosan elérhető, letölthető a MOATSZ honlapján a versenynaptár ikonra kattintva!

dulevo2018

2018. január 6-án, szombaton ismét megrendezik a Dulevo Országos Kopogós Bajnokságot a Marczibányi téri Ormai László Asztalitenisz-csarnokban! Az Európa-bajnokság után itt az újabb lehetőség, hogy két magyar játékos kijusson a január 27-28-án megrendezésre kerülő londoni világbajnokságra. A tavalyihoz hasonlóan a verseny első két helyezettje kvalifikálja magát a VB-re.
A Dulevo-nak és a Danubius Hotels-nek köszönhetően idén is a kijutók utazási és szállási költségeit a szervezők állják!

Az EMMI Sportért Felelős Államtitkárság felhívására a Magyar Edzők Társaság a Magyar Asztalitenisz Szövetség közreműködésével megkezdte az edzői végzettséggel rendelkező és jelenleg aktívan tevékenykedő sportszakemberek teljes körű adatbázisának felállítását.

Kérünk minden képesített edzőt vagy csapatvezetőjét, hogy regisztráljon, küldje el adatait a megadott formátumban!

Bővebb információt ide kattintva találtok!

semleges uto asztal

Elkészült a 2017/2018. évi tavaszi versenynaptár tervezete. Ezúton kérjük a szakosztályokat, hogy legyenek szívesek a versenynaptárral kapcsolatos észrevételeiket 2017. november 30-ig megküldeni a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. és a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. címre. Ezt követően a versenynaptár véglegesítésre kerül.

Versenynaptár tervezet

Gyermek (nem igazolt) és felnőtt (női, férfi) hobby, amatőr versenyt rendez a Dunakeszi Városi SE. 

Hobby/Amatőr versenyzőknek ajánlott megmérettetésre hív a Dunakesz Városi SE!

Mikor: 2017.11.19. vasárnap

Helyszín: Dunakeszi, Vasút u. 11.

Lebonyolítás: 5 db Joola versenyasztalon, létszámtól függően (csoport+kieséses rendszer)

Versenyszámok:

  • 10:00 Gyermek (nem igazolt)
  • 14:00 felnőtt (női, férfi) hobby, amatőr
  • 17:00 páros

Nevezési díj: előre nevezéssel 1000 Ft/kateg - Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

MAGYARORSZÁG rendezi a 2017. november 25-26-án a KOPOGÓS EURÓPA-BAJNOKSÁGOT! :)

Abban a megtiszteltetésben részesültünk, hogy idén mi rendezhetjük meg első alkalommal az angol szervezet által életre hívott Kopogós Európa-bajnokságot, ami egyben egy világbajnoki selejtező is - négy helyet biztosít - a 2018-as londoni világbajnokságra. Bevált csapaton ne változtass, ezért a szervezésben most is Urbán Gergely, Szép Gábor és én veszünk részt!

A verseny két napos lesz és az Ormai László Asztalitenisz-csarnokban (Statisztika) rendezzük meg. Lehet indulni egyéni és páros számban is.

Real time web analytics, Heat map tracking