Az erdőkertesi asztalitenisz foglalkozásokat két szakember, Kerit Erzsébet NB1-ben játszó sikeres sportoló és Koza Viktor irányítja. A 2015-ben indult szakosztály 2016.április.17-én megrendezte első versenyét. Az Erdőkertesi Sport Egyesület asztalitenisz szakosztálya első alkalommal rendezte meg az Erdőkertes-kupa versenyt a Neumann János Általános Iskola tornatermében. A megmérettetésen a legnagyobb örömünkre rengeteg utánpótláskorú gyermek vett részt.

Fantasztikus mérkőzések szem- és fültanúi lehettünk, minden egyes résztvevőnek (mint utóbb kiderül közel 200!) köszönjük a részvételt és gratulálunk a helyezetteknek.


Köszönet jár az Erdőkertesi Önkormányzat és a Neumann János Általános Iskola számára, melyek jelentős közre- és együttműködése nélkül nem jöhetett volna létre az Erdőkertes-kupa elnevezésű asztalitenisz verseny.

Külön köszönjük dr. Pásztor Lászlónak Erdőkertes Polgármesterének (aki maga is részt vett a versenyen) és a Neumann János Általános Iskola igazgatójának Ladjánszki Csillának a rengeteg segítséget és támogatást.

Pest Megyei Asztalitenisz - Sportegyesületek

Real time web analytics, Heat map tracking