A Váci pingpongosok 1992-től a Váci Reménység Egyesület szakosztálya. A szakosztály alapítása az idők homályába vész, de nagy valószínűséggel egyidős az Egyesülettel, amit dr.Vanyek Béla kanonok úr hozott létre 1922-ben. Amit biztosan tudunk, hogy 1947-ben a váci MÁV ,1949-től a váci Kötöttárúgyár csapataként, működik a szakosztály, 1956-ban visszakerül a Reménységhez, de az ismert okok miatt a szakosztályok szétszóródtak, az Egyesület működését felfüggesztették. A kaucsuklabdásokat a 1977-ig a Kötöttárúgyár, 1992 márciusáig pedig a váci Izzó támogatta.

Jelenlegi szakosztályvezető és edző Lábai Miklós, egyesületi elnökségi tag Lovas Péter.

Web: www.vaciremenyseg.hu, www.vpg.sulinet.hu

A szakosztály 2003 és 2015 között NB I-ben szerepelt, a legjobb eredménye 2007-ben a IV. hely volt. 2000-től a Váci Piarista Gimnáziumban vannak az edzéseink és versenyeink melyet a Konstantin tér 6. szám alatt találunk meg.

A 2015-16-os évet az NB II-ben, NB III-ban és a Pest megyei A osztályban játszottuk.

Játékosok a 2016-17-es versenyszezonra: Némann Dávid, Sági Bence, Jeszenszki II János, Klucsár Péter, Lovas Péter, Budavári Attila, Újvári Tibor, Halász András, Bea István, Kovács László, Tachscherer Panna,Lovas Benjamin, Szabó Csanád, Sinkó Tibor, Mészáros Tamás, Lábai Miklós, Jeszenszki I János, Molnár Sándor, Bódi Gábor, leigazolás alatt: Zsenyuk Gyula, Kende Zoltán, Halász Attila, Hegedűs Bence, Kemény Sándor.

 

Pest Megyei Asztalitenisz - Sportegyesületek

Real time web analytics, Heat map tracking