Engedje meg hogy felkeltsem érdeklődését szakosztályunk iránt.

A Szuperinfó- CVSE Asztalitenisz Szakosztálya Ceglédi Vasutas Sport Egyesületnek patinás része.

A ceglédi asztalitenisz több mint 80 éves múltra tekint vissza. Ezen idő alatt rengeteg nagyszerű eredmény született, kiváló sportoló, edző jóvoltából. Csak néhány kiemelkedő név a sok közül, akik nemzetközi szinten is elismertek lettek: Réthy Albert sokszoros román válogatott játékos volt, Harczi Zsolt: sokszoros magyar bajnok, a magyar férfi asztalitenisz válogatott volt szövetségi kapitánya, valamint Karsai Ferenc aki jelenleg is szakmai segítséget nyújt a MOATSZ-nak.

A hét őt napján tíz asztalon folynak edzések kezdő, középhaladó,haladó szinten délután 14.00-19.30-ig. Jelenleg közel 50-60 játékos űzi nálunk ezt a gyönyörű sportágat szervezett formában képzett, és tapasztalt edzők segédletével. A délelőtti órákban testnevelési órák keretében ping-pong oktatás zajlik első illetve második osztályosok részére. Összességében mintegy 220-250 gyermeket mozgatunk meg egy héten!

Web: www.cvseasztalitenisz.hu

Minden kedd és csütörtök 19.15-21.00 a szabadidő hasznos eltöltésére várjuk a sportolni vágyó asztaliteniszezőket, ami a passzív pihenés egy formája is egyben.

Filozófiánk a modern kor kihívásának megfelelően, minél több gyermek, felnőtt bevonása a sport ezen belül az asztalitenisz bűvöletébe. Tudjuk azt, hogy jelenleg sportágunk nem tartozik a legnépszerűbbek közé ami TV közvetítéseket jelenti. Azt szeretnénk, ha egyre többen kipróbálnák, gyakorolnák, ezáltal egészség megőrző, javító és közösség teremtő erejét kihasználnák. Úgy gondoljuk, hogy a mai felgyorsult és magas elvárásokat támasztó világunkban fontos hogy kellő mennyiségű sportolási lehetőséget tudjunk biztosítani minden korosztálynak.

A szisztematikus munka minden évben meghozza gyümölcsét. A 2015-es évben, a MOATSZ utánpótlás pontversenyben a fiúk mezőnyében 3. a lányokénál 9. helyezést értünk el.

A 2015/16-os bajnokságban három férfi csapatunk közül az NB-I Keleti csoportban az 5., az NB II-ben 3., a Pest Megye I. osztályban 4. helyen végeztek egységeink.

Tradíciónk megköveteli, hogy minden erőnkkel azon legyünk, szakosztályunk biztosítsa tagjainak a sportolási lehetőséget. Ezen színvonal megtartása, évről évre egyre nehezebb számunkra. Testvérvárosi kapcsolatot tartunk fent mühldorf-i német barátainkkal, akikkel éves szinten két alkalommal találkozunk helyi rendezésű verseny keretében. Célunk ezen kapcsolatok bővítése ,fejlesztése a nyitottság jegyében akár más városok bevonásával is.

Remélem felkeltettük érdeklődését,és továbbra is nyomon követi szakosztályunk életét,eredményeit.

Sportbaráti üdvözlettel:
Szuperinfó- CVSE Asztalitenisz Szakosztály

Pest Megyei Asztalitenisz - Sportegyesületek

Real time web analytics, Heat map tracking