A szakosztály Albertirsán és környékén élő asztalitenisz kedvelők baráti társasága, amely 2011-ben verbuválódott, és azóta is folyamatosan gyarapodik.

A felnőtt csapat a Pest megyei B osztályban szerepel, és a 2015-2016-os szezonban bronzérmet szerzett.
Utánpótlásképzéssel 2015 ősze óta foglalkozunk.

Web: irsapong.blogspot.com

Az asztalitenisz az egyik legnagyobb múlttal rendelkező sportág Budaörsön. A szakosztály 1976-ban Balogh Sándor, akkori sportügyi előadó vezetésével alakult meg 30 sportolóval, a legjobb csapat megyei bajnokságban szerepelt.

Az eredményes versenysport irányába Bíró Gyula vezetésével, 1989-től kezdődően folyamatosan tett jelentős lépéseket a szakosztály: a férfi csapat feljutott az NB1-be, ekkor már több mint 70-en látogatták az edzéseket, az utánpótlás területén pedig a versenyzők szervezett formában, sikeresen szerepeltek az országos ranglista versenyeken, köszönhetően a szülők segítségének is. A 90-es évek elejétől rangos hazai és nemzetközi versenyeket is rendezett a szakosztály.

Web: budaorsiasztalitenisz.hu 

Engedje meg hogy felkeltsem érdeklődését szakosztályunk iránt.

A Szuperinfó- CVSE Asztalitenisz Szakosztálya Ceglédi Vasutas Sport Egyesületnek patinás része.

A ceglédi asztalitenisz több mint 80 éves múltra tekint vissza. Ezen idő alatt rengeteg nagyszerű eredmény született, kiváló sportoló, edző jóvoltából. Csak néhány kiemelkedő név a sok közül, akik nemzetközi szinten is elismertek lettek: Réthy Albert sokszoros román válogatott játékos volt, Harczi Zsolt: sokszoros magyar bajnok, a magyar férfi asztalitenisz válogatott volt szövetségi kapitánya, valamint Karsai Ferenc aki jelenleg is szakmai segítséget nyújt a MOATSZ-nak.

A hét őt napján tíz asztalon folynak edzések kezdő, középhaladó,haladó szinten délután 14.00-19.30-ig. Jelenleg közel 50-60 játékos űzi nálunk ezt a gyönyörű sportágat szervezett formában képzett, és tapasztalt edzők segédletével. A délelőtti órákban testnevelési órák keretében ping-pong oktatás zajlik első illetve második osztályosok részére. Összességében mintegy 220-250 gyermeket mozgatunk meg egy héten!

Web: www.cvseasztalitenisz.hu

A Csömöri Pingpong Sportegyesület 2011. június 22-én alakult tizenegy alapítótag részvételével. Az alapítás története természetesen korábbra nyúlik vissza, péntekenként rendszeresen talákozott a Petőfi Sándor Művelődési Házban Csömör asztaliteniszt kedvelő közönsége. Mivel a kultúrházban működő Csömöri Asztalitenisz Klub eredetileg is a gyermekek sportját preferálta és a helyszín amúgysem alkalmas a komoly szakmai munkára, a többre vágyó felnőttek (Szabó László, Nyilas Attila, Demeter Miklós, Arató György) elkezdtek azon gondolkodni, hogyan lehetne szervezett keretek között úgy játszani, hogy a fejlődés lehetősége is adott legyen.

Web: www.csomorsport.hu/asztalitenisz

A Dabas-Sári Asztalitenisz Klub Pest megye I. osztályban szereplő csapata.

A bajnokságokon és különböző meghívásos versenyeken való részvétel biztosítása.
Edzések szervezése a Dabas-Sári általános iskolák tornatermében minden pénteken 19-22 óráig. Tagjaink száma 16 fő. Célunk egy ifjúsági csapat szervezése

 

Dunaharasztin ma is több, egykor élvonalbeli asztaliteniszező is él. Olyanok, akik már ott voltak az asztalitenisz szakosztály 1949-es alapításakor is. Röviddel a megalakulást követően már 30 igazolt versenyzővel rendelkeztek.

2002-ben történt, hogy egy másik Duna parti városból, Dunaújvárosból Harasztira költözött egy sportember, aki hamarosan hozzákezdett a szervezés kemény munkájához. A korábban labdarúgó, majd tekéző, közben pedig 45 éven keresztül az asztalitenisz sportban tevékenykedő Csik Miklós 2003-ban gondolt egyet, és felkereste a Kőrösi Csoma Általános Iskola igazgatónőjét, hogy lehetőséget kérjen tőle a gyerekek asztaliteniszre oktatásához.

Csik Miklós azonban nem csak Zimmermann Annában talált támogatóra. A következő három évben Taksonyban, a Hunyadi János és a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában is hozzákezdett a sportág népszerűsítéséhez.

Az edzések 2006-ig négy helyszínen heti négy-hat alkalommal 18 asztalon folytak. A legnagyobb segítség a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola igazgatójától, Zsigmond Károlytól érkezett, aki nem csak helyet, hanem hat asztalt is biztosított a gyerekeknek, annak ellenére, hogy legtöbbjük nem is az ő iskolájának tanulója volt. (Ma is ez az iskola a legnagyobb támogatója a szakosztálynak.)

Web: asztalitenisz.dmtk.hu

2015/16-ban már két csapatot indítottunk a Pest Megyei bajnokságokban. Első csapatunk toronymagasan nyerte meg a Pest Megye I. bajnokságot, így jövőre már NB III.-ban fog játszani!

Wagner Viktor 100%-os teljesítményt nyújtva ő lett a legjobb megyei játékos az egyéni rangsorban. Kishegyi Ákos pedig 4. helyen zárt 90,47%-os teljesítménnyel! A csapat játékos tagjai: Wagner Viktor, Kishegyi Ákos, Lengyel Ádám, Pável Attila és Vándor András.

A második csapatunk a Pest Megye I/c Északi csoportban játszott és a kizárólag gyerekekből álló csapatunk a tisztes 6. helyen zárt. A gyerekek felváltva játszottak az év folyamán a mérkőzéseken.

Web: www.dk-pingpong.hu

Az erdőkertesi asztalitenisz foglalkozásokat két szakember, Kerit Erzsébet NB1-ben játszó sikeres sportoló és Koza Viktor irányítja. A 2015-ben indult szakosztály 2016.április.17-én megrendezte első versenyét. Az Erdőkertesi Sport Egyesület asztalitenisz szakosztálya első alkalommal rendezte meg az Erdőkertes-kupa versenyt a Neumann János Általános Iskola tornatermében. A megmérettetésen a legnagyobb örömünkre rengeteg utánpótláskorú gyermek vett részt.

Fantasztikus mérkőzések szem- és fültanúi lehettünk, minden egyes résztvevőnek (mint utóbb kiderül közel 200!) köszönjük a részvételt és gratulálunk a helyezetteknek.

A Gödi SE három csapattal vett részt a bajnokságokban. Első az NB II-ben, második-harmadik csapata a Megye I/B, illetve a Megye I/C –ben.

A 2015-2016 –os bajnokságokban az NB II a 8. ,a Megye I/B 1. a Megye I/C szintén az első helyen végzett.

A következő szezonban tervezzük az indulást az NB II-ben, a Megye I/A –ban, MegyeI/B –ben és a gyerek bajnokságban.

Web: www.cserny.hu

Gödöllői Egyetemi AC

Haladó utánpótlás és felnőtt versenysport

2100 Gödöllő, Páter K. u. 1.
Asztalitenisz szakosztály vezető: Bartha Tibor

Web: www.geac.hu

Gödöllői Sport Klub

Kezdő utánpótlás és felnőtt hobbi

2100 Gödöllő, Sőtér Kálmán u. 21.
Asztalitenisz szakosztály igazgató: Bartha Tibor

Web: www.godolloisk.hu

 2015/2016 Pest megye I/A és I/B

Mindkét csapatunk az 5.helyen végzett.Szép volt fiúk!

Kapcsolat: Kiss Péter elnök

Web: www.gyase.hu

Hévízgyörk második csapata a 2015-2016 szezonban bronzérmes a Megye I/C bajnokságban! A 2015/2016-os csapatbajnogság bronz érmes játékosai:Győri Levente,Kocsis Zoltán,Torda András,Pethő Balázs,Tetézi Attila,Tőzsér Mihály,Cseh Gábor

A hévízgyörki és Hévízgyörkön asztaliteniszezők nevében ismételten köszönjük a Község Önkormányzatának és Bazan Tibor polgármester úrnak az anyagi támogatást! Továbbá köszönjük a Hévízgyörki Általános Iskolának és Kustra Hajnalka igazgatónak, hogy teret biztosítanak csapatainknak és a sportolni vágyóknak a tornateremben! Továbbra is igyekszünk meghálálni a támogatást és jó hírét vinni Pest Megyében (és reméljük egyszer majd a Nemzeti Bajnokságban is) községünknek :-) Hajrá Györk!

Web: facebook oldal

Az asztalitenisz szakosztály Gubi Miklós kezdeményezésére 2004. júniusában 16 fővel alakult meg Kakucson, még ez év októberében a MOATSZ nyilvántartásba is vette. Az első években csak bontogattuk szárnyunkat, így csak helyi és környékbeli versenyeken indultunk, barátságos mérkőzéseket játszottunk.

A siker ízét megérezve felbátorodtunk és beneveztünk a 2007/2008. évi Pest Megyei Csapatbajnokság B. osztályába, ahol rögtön ebben a szezonban feljutó helyen végeztünk. Az évek folyamán I. csapatunk 2 alkalommal lett Pest Megye bajnoka, s egy alkalommal az NB III-as osztályban is szerepelt, ahol 7. helyezést ért el, a 2016/2017-es szezonban újra az NB III-ban fog szerepelni.

A 2014/2015 évi bajnokságban már két csapatot indítottunk, a B. osztályában szereplő II. csapatunk a dobogó harmadik fokán, míg az I. csapat az A. osztályban a dobogó legfelső fokán végzett. Főtámogatónk a Füstcsőmester Kft. 

A Magdlódi TC szakosztályainak sora 2010-ben az asztalitenisszel bővült. Noha sokan csak hobbi sportként tekintenek a pingpongra, Maglódon immár sok éve versenyszerűen is űzik ezt a világon oly közkedvelt asztali játékot. A bajnokságban folyamatosan javuló teljesítménnyel rukkolunk elő és immár két csapatot is indítottunk.

A 2015/2016-os évadban NBIII-as csapatunk meg tudta őrizni pozicióit a Megye I/B erős mezőnyében is remekül helytálltak játékosaink.

Maglódon a Diáksportkör keretein belül foglalkozunk az iskola fiataljaival, míg a Maglódi TC az idősebb játékosok versenyeztetésének lehetőségét teremti meg a számunkra.

Web: maglodtc.hu

Nagykátai ASE
Tóalmás, Béke u. 27.
Gál Tamás
visaton(kukac)freemail.hu

Mindenkit szeretettel várunk az edzéseinken,versenyeinken, legyen az amatőr vagy profi,kicsi vagy nagy, fiatal vagy idős. Edzéseinket az őrbottyáni általános iskolában / 2162 Őrbottyán, Rákóczi F.u.84/ tartjuk. A 2015/16 bajnoki évben az Őrbottyáni Csapatok SE/OBCSE/ 5 csapatot nevezett be a Magyar Asztalitenisz Szövetség által kiírt csapatbajnokságra. Ismét NŐI CSAPATOT is indítottunk: NB I./kelet csoportban. Férfi I. csapatunk, az NB III-ban, II. III. IV. csapatunk Pest Megye B és C csoportjaiban szerepel.  

Web: sites.google.com/site/orhegyopen 

Perbál ASE
2074 Perbál, Szabadság út
Fülöp Dávid
dacah01(kukac)freemail.hu

Szada SE


Cím: Szada, Dózsa György u.88.
Adószám: 19185363-1-13
Asztalitenisz szakosztály - Balázs Judit napsugaram(kukac)gmail.com; Kovács Tibor kokotibi(kukac)gmail.com

Edzéseink szerdán 19 órától 21 óráig illetve pénteken 18.00-tól 21.00-ig vannak az általános iskola tornatermében, ahová szeretettel várunk minden sportolni vágyó és sportolni szerető lakost.

Egyesületünk létszáma néhény év óta 25 fő körül látszik stabilizálódni. Tagjaink többsége városunk lakója, de többen járnak hozzánk a környező településekről is: Budapest, Diósd, Tárnok, Pusztazámor. Alapvetően szabadidő sportot folytatunk. A hozzánk jelentkező gyerekeket addig tanítjuk, amíg velünk összemérhető játéktudásra tesznek szert, ezután javaslatot teszünk más, magasabb osztályban szereplő egyesülethez átigazolásra és ezt az átvevő egyesülettel (eddig Budaörssel) is egyeztetjük. Sajnos a bevételeink és támogatásunk kevés arra, hogy saját edzőt tartsunk, aki a gyerekek további fejlődését elősegítse.

 Szentendre és környéke sportolói rendszeres résztvevői a nemzeti egyéni- és csapatbajnokságoknak.
Várunk közénk mindenkit, aki Dunakanyarban él és rajong a sportágért :)

Történetünk 1978-ban kezdődött. Az évek folyamán női és férfi csapatunk a megyei bajnokságok megnyerésével felkerült az NBIII-as majd az NBII-es osztályba, sőt az 1999/2000-es idényben csapatunk a nemzeti első osztályba, az NBI-be is beverekedte magát. Nagy büszkeségünk, hogy helyi játékosok érik el sikereinket! Néhány éve -Németh Magdolna vezetésével- megújult az utánpótlás-nevelésünk, aktívan dolgozunk azon, hogy még 20-30 év múlva is legyen büszkék lehessünk régiónk sportolóira!

 

Bemutatkozásunkban arról szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogyan kelt életre programunk, és mik azok a vezérelvek amik meghatározzák egészségnevelő tevékenységünket. A programot Patóné Wirth Veronika és Papp József keltették életre. Gyermekkorunkat és fiatal éveinket, az aktív sportolásnak szenteltük és az azt követő tanulmányainkat is a testmozgás világa határozta meg. Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a foglalkozásainkon testedzőkként és sport rekreációs szakemberekként vagyunk jelen, ezért mozgásukban sérült vagy fogyatékos gyermekek terápiás kezelése – képzettségünkből kifolyólag – nem áll módunkban. Célunk az, hogy megteremtsük gyermekeik számára, az egészséges életmód és a későbbi aktív sportolás alapjaiul szolgáló izomzati és mozgáskoordinációs alapokat, kidolgozva az esetlegesen előforduló mozgás előzmények hiányából fakadó differenciákat. Segítséget szeretnénk nyújtani Önöknek gyermekeik mentális és kondicionális képességeinek összehangolásában, a későbbi sportág választásban, mozgás fejlesztésükön keresztül növelni agyi kapacitásukat.

Web: www.facebook.com/sztk.asztalitenisz, mstp.hu

NBII. : Némedi Zalán, Baliczky András, Ferenczi Zoltán, Vágó Péter


Megye I. : Németh Sándor, Varga István, Mohácsi Bence, Faragó Sándor, Kovács Ferenc, Benedek Béla, Szűcs József

Web: task.tuti.hu

 

2005. szeptemberétől, mint asztalitenisz szakkör működtünk Tárnokon, a Művelődési Házban. A Tollszár Közhasznú Sportegyesület 2007. nyarán alakult meg 14 taggal, szeptemberben hivatalosan is bejegyzésre került a Pest Megyei Bíróságon, TE 5025 nyilvántartási számon. Jelenleg az egyesületnek 12 alapító tagja van, s működését Tárnoki Tollszár SE néven folytatja.

Tagjaink: Kis László elnök; Hart Melinda Sára, Somosi Miklós alelnökök; Szűcs Andrea, Balogh István, Bogár Vilmos, Horváth András, Horváth Erika, Kis Lászlóné, Makai László, Rigó József, Török Tamás.

Mintegy 80-85 játékos kötődik a sportegyesülethez. Többsége Tárnokon élő, részben versenyzői múlttal rendelkező felnőtt, részben a környékbeli településekről érkező játékos. A Tollszár KSE 2007. ősze óta szerepelt a Pest Megyei Felnőtt Csapat-bajnokságban. Férfi csapatunk a 2010/2011 évben a Pest Megyei csapatbajnokság "A" csoportjában versenyzett, a 2011/2012 évben a Nemzeti Bajnokság III. osztályának Közép Magyarországi csoportjában folytatta a küzdelmet. Egyesületünk 2010. év szeptemberében elindította női csapatát a Nemzeti Bajnokság I. "B" osztályában. Sikeresen véve az akadályokat csapatunk mindössze pontegyenlőséggel csúszott le a tabella második helyéről, s harmadik helyezést elérve feljutott a Nemzeti Bajnokság I. "A" osztályába.

Web: www.tarnok-pingpong.hu

Telkiben 1995-óta lelkes amatőr pingpongosok rendszeresen játszanak. Kezdetben a pajtában, majd az iskola elkészülte után, 2001-től a könyvtárban, majd 2005-től az iskola tornatermében tudtunk játszani.
2005-ben megalakult a TSE (Telki Sportegyesület), melynek egyik alapítói vagyunk. 2006-tól folyamatosan részt veszünk a megyei CSB bajnokságban, kezdetben 2 évíg Komárom-Esztergom megyében, majd 2008-óta Pest megyében. Több éven keresztül foglalkoztunk utánpótlás neveléssel, de ez mára jelentkezés hiányában megszűnt.

Csapattagok: Balázs Béla Lajos; Aschenbrenner József; Becz Sándor; Kiss Zsolt; Ábelt Márk Mátyás; Erdélyi Róbert; Kriston Zsolt; Mandovics Tibor; Fajth Antil; Kohári Attila; Pál Gábor; Fajth Máté; Tamási István; Serfel József; Fekete György; Kriszt Imre; Nagy Ferenc; Német Csaba; Virág György; Závodszky Ferenc

Web: www.ujhartyanpingpong.hu, www.facebook.com/ujhartyanivse

 

A Váci pingpongosok 1992-től a Váci Reménység Egyesület szakosztálya. A szakosztály alapítása az idők homályába vész, de nagy valószínűséggel egyidős az Egyesülettel, amit dr.Vanyek Béla kanonok úr hozott létre 1922-ben. Amit biztosan tudunk, hogy 1947-ben a váci MÁV ,1949-től a váci Kötöttárúgyár csapataként, működik a szakosztály, 1956-ban visszakerül a Reménységhez, de az ismert okok miatt a szakosztályok szétszóródtak, az Egyesület működését felfüggesztették. A kaucsuklabdásokat a 1977-ig a Kötöttárúgyár, 1992 márciusáig pedig a váci Izzó támogatta.

Jelenlegi szakosztályvezető és edző Lábai Miklós, egyesületi elnökségi tag Lovas Péter.

Web: www.vaciremenyseg.hu, www.vpg.sulinet.hu

Vámosmikola Községi SE

2635, Vámosmikola Szabadidő Központ

Fenyôvári József

szabadidokozpont(kukac)gmail.com

 

Vecsés SE A - Vecsési Asztalitenisz Szakosztály szeretettel várja a sportolni vágyó gyerekeket és felnőtteket! Edzéseinket a Petőfi Sándor Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola tornatermében 

2220 Vecsés, Vecsés Általános Iskola és Gimnázium, Petőfi tér 1.

Nedolai Editet
+36705164734
Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Web: www.facebook.com

2012-ben jött létre a Galaxis Asztalitenisz Klub, miután a sok gyermek nyári tábor után mind a felnőttek mind a gyermekek részéről komoly igény merült fel a szervezett keretek közötti asztaliteniszre. Alapja volt pluszban a - több általános iskolában évekig és jelenleg is Veresegyházon, valamint korábban Erdőkertesen - szakköri keretek között tartott ping-pong.

2016-ra elértük, hogy 4 felnőtt Galaxis VSE csapatunk játszik a Budapest-bajnokság keretein belül.

2 gyermek Országos Diákolimpiai bajnokunk lett 2016-ban Letanóczki Dalma (2005) és Cserey Bálint (2003) révén, (akik azóta már ranglistás igazolt játékosok lettek) azaz országosan a lehetséges 4 általános iskolás egyéni címből a fele Veresegyházra került!

Web: www.wellcamino.hu/index.php/asztalitenisz

Zsámbéki SBE

2072 Zsámbék, Zichy Miklós Általános Iskola és Gimnázium, Honvéd u. 2.

Varjú András

varjuandras(kukac)gmail.com

Pest Megyei Asztalitenisz - Sportegyesületek

Real time web analytics, Heat map tracking