Tisztelt csapatvezetők, csapatok, játékosok!

 Igyekszünk minél naprakészebb állapotokat rögzíteni, ehhez arra van szükség, hogy ahol kiderül, hogy terem hiány, egészségügyi helyzet miatt nem tudjátok folytatni a bajnokságot azt jelezzétek, az ellenfélnek és nekünk a szövetségnek is.
A mi álláspontunk az, hogy amíg lehetőségünk van, addig játszunk. Nincs tudomásunk semmilyen központi /Moatsz, EMMI, Kormány, hatósági, stb/ korlátozásról, amely a bajnokság felfüggesztését indokolná. Ezzel együtt azt is elfogadjuk, ha egy csapat a jelen körülmények között nem vállalja, mert nincs terme, nem tud edzeni, karanténban van játékosa, stb., senkit nem büntetünk. Ha szükséges, mert nem tudjuk tovább játszani a bajnokikat, mindenkit értesítünk és felfüggesztjük az aktuális bajnokságot.
 
Konkrétan a 3. forduló előtt, a mai napon minden csapatnak küldünk ki osztályonként emailt, aki nem vállalja az aktuális meccsét, az jelezze és frissítjük a honlapon!
 
A tájékozódást segítendő:
 
 
http://moatsz.hu/pmatsz oldalon a csb menüben 2020/21 évi bajnokság
Köszönjük Nagy Robi segítségét!
 
Köszönjük Nagy Robi segítségét!  
 
A 4. fordulóig van egy kis idő és meglátjuk miként változik a helyzet! Figyeljünk egymásra, őrizzük meg a motivációnkat a sportolás iránt és segítsük egymást a lehetőségeinkhez mérten!
 
Pest Megyei Asztalitenisz Szövetség Elnöksége
---
Pest Megyei Asztalitenisz Szövetség

Pest Megyei Asztalitenisz - Sportegyesületek

Real time web analytics, Heat map tracking