Tisztelt Csapatvezetők, Edzők, Játékosok!

Kérünk Titeket, hogy ahol nem tud a hazai csapat termet biztosítani az aktuális bajnoki meccshez, mert kizárta, felfüggesztette a tankerület a terem bérletét az jelezze felénk és az ellenfél felé.
Próbáljatok pályaválasztó cserét illetve ahol lehet, másik termet keresni időlegesen. Ha hétköznap, ha hétvégén, mindenki legyen rugalmas. Amennyi fordulót le tudunk játszani, annyi mérkőzéssel is előrébb leszünk, ha le lesz állítva a bajnokság és később folytatni tudjuk, annyival egyszerűbb. Aki jelzi a terem hiányt és ezért nem tudja lejátszani és más megoldás sincs, akkor azt automatikusan "vis maior"-nak tekintjük, halasztás alá esik.
 
Eddig jelezte felénk:
 • Gyál
 • Maglód
 • Dabas
 • Dunaharaszti
 • Őrbottyán
 • Százhalombatta
 • Szentendre

A legtöbb esetben pályaválasztó cserével lehet még orvosolni a teremhiányt, de ez csak ideig-óráig a 2. fordulóban még megoldás lehet. Hangsúlyosan kérek minden csapatvezetőt akinek nincs terme és nem tudja lejátszani semmilyen megoldással az értesítse az aktuális ellenfelét és a pest megyei szövetséget. Mi a lehető legrövidebb időn belül frissítjük a honlapon az aktuális meccseknél.

Jelen állás szerint az a legvalószínűbb, hogy az iskolai termek hiánya miatt fel kell függesszük a bajnokit és később folytatjuk más formában. Például nagyobb termek bérlésével 8-12 asztalon, dupla hétvégéken, rövidített csapat meccseken, páros nélkül, stb.,hogy valamilyen módon lejátszhatóvá váljon a bajnokságunk, akár hétvégi torna rendszerben.
 
A mostani meccsekre, pedig az alábbiakat kérjük:
 
 1. a kézfogás, testi kapcsolat mellőzését
 2. kézmosással, kézfertőtlenítéssel a meccsek között is éljünk
 3. a labdák fertőtlenítését, amennyire lehetséges
 4. szellőztetés megoldását
 5. csak az tartózkodjon a teremben, akinek szükséges
 6. a nem asztalnál játszó szereplők viseljenek arcot, orrot fedő maszkot 
A PMATSZ Elnöksége a folytatás és a játék oldalán áll, de azt mindenki vegye figyelembe, hogy az egészségünk védelme, biztonságunk fontosabb, mint a hobbink, akár milyen szinten és lelkesedéssel is űzzük.
 
Sportbaráti üdvözlettel,
PMATSZ Elnöksége

Pest Megyei Asztalitenisz - Sportegyesületek

Real time web analytics, Heat map tracking